Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Országos döntőben a Tóvárosi Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 19.
ImageA Játékos Sorváltó Verseny megyei fordulóját rendezték a fehérvári Tóvárosi iskolában. Négy csapat mérte össze erejét, ügyességét négy versenyszámban. A győztes a házigazda intézmény csapata lett és bejutott az országos fináléba.
Tovább...
 
Az országos betlehemi jászol pályázat fehérvári díjazottjait köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 19.
ImageA 24. Betlehemi jászol című országos pályázat székesfehérvári díjazottjait köszöntötte Földi Zoltán bizottsági elnök és dr. Dienesné Fluck Györgyi tanácsnok a Hiemer-házban. A nagyszabású pályázatra és kiállításra természetes anyagokból készült alkotásokkal lehetett nevezni. A versenyen a Fehérvári Kézművesek Egyesületének és a Ciszterci Gimnázium alkotókörének tagjai, illetve Köpf Jenő faesztergályos szerepeltek szép sikerrel.
Tovább...
 
Szent Sebestyén-napi hagyományos programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
Szombaton délelőtt hagyományos Szent Sebestyén-napi rendezvényekre invitálják a lakókat Felsővárosban. A fogadalmi szentmise után a búcsú a megújult Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik; fánk, tea és forralt bor is várja majd a résztvevőket.
Tovább...
 
Felszentelték az új ravatalozót Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 18.
Új ravatalozó épült Kisfaludon, a Malomhegyi utcai temetőben. A búcsúztatásoknak méltó helyszínt biztosító, önkormányzati forrásból készült épületet most szentelték fel és adták át. Az eseményen Székesfehérvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket.
Tovább...
 
Már a kockaköveket rakják le az Arany János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 18.
A Városház tér és a II. János Pál pápa tér közötti szakaszon ma megkezdődött a kockakövek lerakása. Az Arany János utca felújításának utolsó üteme kezdődött meg a burkolat visszahelyezésével.
Tovább...
 
Húsz pedagógust és 16 iskolát jutalmaztak a DiákolimpiaŽ díjátadón Nyomtatás E-mail
Írta: Szilágyi Andrea   
2018. január 18.
ImagePedagógusok, iskolák és egyesületek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismerését a Diákolimpia® elmúlt tanévének (2016/2017) országos döntőin elért kimagasló eredményeikért. Fejér megyéből Sió Attila, a Tóparti Gimnázium és Szakgimnázium testnevelője is a kitüntetettek között van.
Tovább...
 
Mozdulj, Fehérvár! - tematikus sportnap sztárfellépőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageAz év első jelentős tömegsport eseményére várják a mozogni vágyókat január 20-án, szombaton a székesfehérvári MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző fitnesz- és egyéb mozgásformákat lehet kipróbálni avatott vezetők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Tárlatok, zenés irodalmi és építészeti programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
ImageA Magyar Kultúra Napjának ünnepi programjai között képzőművészeti és fotótárlatok nyílnak, zenés irodalmi program és HOBO-est is lesz, valamint építészeti pályázathoz kapcsolódó kiállítás nyílik a városházi ünnepélyes eredményhirdetést követően. A rendezvények már péntekről várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Nátha, influenza  Megelőzhető vagy kezelhető étrend-kiegészítőkkel? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Zomborszki Zoltán Péter gyógyszerész, PatikaMagazin   
2018. január 17.
ImageAz év őszi, téli és tavaszi időszakának is egyik leggyakoribb, legtöbb embert érintő felső légúti megbetegedése a közönséges megfázás (avagy nátha) és az influenza. Habár a két betegség a köztudatban igen szorosan összefonódott, mégis merőben más problémáról van szó.
Tovább...
 
Tudtad, milyen egészséges a fügekaktusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA fügekaktusz gyümölcse – a tuna – Mexikóban mindennapos tápláléknak számít. A növény szárát – a nopalt – nyersen, főzve és sütve is fogyasztják, s még alkoholos koktélokat is ízesítenek vele. Sőt, a fügekaktuszt nemcsak az élelmiszeripar használja fel, hanem a kozmetikai ipar és a gyógyászat is!
Tovább...
 
Ne menj a boltba banánért! - Szakíts le egyet otthon a fáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs. Fogyaszthatjuk nyersen, sütve, turmixként, készíthetünk belőle arc- és hajpakolást, aszalhatjuk, kandírozhatjuk, és a kisbabáktól kezdve a testépítőkön át az agg-korúakig szinte mindenki szereti. Az ára viszont nem épp pénztárca-barát. Ezért jó ötlet beszerezni otthonra egy banánfát!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11111 - 11121 / 20492